Notice: session_start(): ps_files_cleanup_dir: opendir(/tmp) failed: Permission denied (13) in /kunden/199447_70794/rp-hosting/7315/8315/internet/slo/www/Model/Component/Session.php on line 19

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /kunden/199447_70794/rp-hosting/7315/8315/internet/slo/www/Model/Component/Session.php:19) in /kunden/199447_70794/rp-hosting/7315/8315/internet/slo/www/Model/Component/Session.php on line 19
Sensostar 2
Izdelki

MT merilna tehnikaIzdelkiSistem REDACSensostar 2

Idealni zamenljivi  toplotni števec

 

Najbolj primeren za vgradnjo v obstoječe enocevne priključne dele je toplotni števec z merilno kapsulo Sensostar 2/2+. Zaradi široke palete razpoložljivih izvedb kapsul se lahko ti števci uporabljajo v kombinaciji z skoraj vsemi na trgu obstoječimi ohišji toplotnih števcev (enocevnimi priključnimi deli).

 

Toplotni števci z merilno kapsulo tipa Sensostar 2 so koncipirani kot zamenljivi števci in se uporabljajo povsod tam, kjer že obstaja ohišje toplotnega števca (enocevni priključni del) za števce s kapsulo. Tovrstna ohišja so bila v zadnjih desetletjih vgrajena v več deset tisoč zgradbah. Toplotni števec z merilno kapsulo Sensostar 2 je bil v glavnem razvit za to, da je možno tudi v takšnih zgradbah uporabljati prednosti, ki jih nudi računska naprava družine toplotnih števcev Sensostar 2.

 

Fleksibilna uporaba in premišljeno upravljanje

 

Velik in kontrasten prikaz s stalno prikazano nakopičeno količino toplote ter na zgornji strani števca odtisnjena serijska številka omogočata hitro odčitavanje števca na kraju samem.

 

Zanesljiv pri merjenju

 

Toplotni števec z merilno kapsulo Sensostar 2 izstopa poleg s svojo funkcionalnostjo tudi s svojo zanesljivostjo. Njegove merilne lastnosti so izjemne.

 

Rešitev za vsako vgradno situacijo – na voljo tako kompaktna kot tudi razcepljena izvedba

 

Toplotni števec z merilno kapsulo Sensostar 2 je v osnovi dobavljiv v izvedbi s snemljivo računsko napravo ter v izvedbi kot fiksna kompaktna enota. Izvedba s fiksno računsko napravo ima prednost zelo nizke vgradne višine. To omogoča uporabo števca tudi v zelo ozkih vgradnih situacijah. Izvedba s snemljivo računsko napravo nudi možnost, da je računska enota lahko montirana v razdalji do 30 centimetrov od senzorja za pretok na drugem mestu – kar je prednost pri posebnih vgradnih situacijah.

 

Prospekt Sensostar 2/2+