Izdelki

MT merilna tehnikaIzdelkiSistem KAMSTRUPMultical 602

Natančen multitalent

 

leksibilen, natančen, brezmejno komunikativen – razdeljen sistem toplotnega števca Multical 602 je popolna večnamenska naprava za ogrevalne in hladilne sisteme. S tem je popolnoma ustrezen za uporabo pri oskrbi s toploto od blizu ali na daljavo.

 

Računska naprava Multical 602 natančno ugotavlja porabo in zazna tudi najmanjše razlike v temperaturi. Skupaj z ustreznim senzorjem pretoka, kot je npr. Ultraflow 54, ter dvema temperaturnima senzorjema predstavlja fleksibilno uporaben števec.

 

Brezmejna komunikacija

 

S kablom ali brezžično – računska naprava Multical 602 nudi širok spekter komunikacijskim možnosti, ki pokrivajo skoraj vse možnosti uporabe.

 

Dolgoletna zanesljivost

 

Računska naprava shranjuje letne, mesečne, dnevne in urne podatke. Tudi ob izpadu toka shranjevanje podatkov zagotovi napajanje z baterijo. Podatki o porabi se tako lahko med celotno življenjsko dobo naprave brez vzdrževanja natančno in stalno obračunavajo oz. odčitavajo. Obratovalnih stroškov skoraj ni. Možno je tudi obratovanje izključno na baterijo.

 

Izredno natančen ultrazvok

 

Kot senzor pretoka je pri računski napravi Multical 602 običajno v uporabi merilnik za prostornino Ultraflow 54. Skupaj z dvema temperaturnima senzorjema izvaja izredno natančne in dolgoročno stabilne meritve porabljene toplotne energije. Računsko napravo je možno kombinirati z vsemi merilniki za prostornino Ultraflow. Poleg tega je skupaj z računsko napravo Multical 602 prav tako možna uporaba mehanskih števcev pretoka (običajno s stikalom Reed).

 

Prospekt Multical 602